SIRIO

Tenda konzolnog tipa sa nosećim čeličnim kvadratnim profilom 40x40 mm. Namjenjena je za pokrivanje većih površina. Nosači tende su univerzalni (zidno-plafonski). Ruke su sa lancima od INOX čelika. Dizajnirana je tako da ima neverovatnu čvrstinu zadržavajući svoj elegantan izgled.

TEHNIČKI DETALJI
·         Min širina: 2,5m
·         Max širina: 10,2m
·         Min izbačaj 1,5m
·         Max izbačaj 4m
·         Platno: liberty, trend, tempotest, screen
·         Pogon: Električni ili ručni

SIRIO Gigant

Sirio Gigant namjenjena  je za pokrivanje velikih povrsina,  ima maksimalni izbačaj do 6m i pokriva površinu do 85m2. Tenda konzolnog tipa sa gigantskim rukama i dvostrukim nosećim čeličnim kvadratnim profilima 40x40mm. Nosači su zidni.

TEHNIČKI DETALJI:

-Min širina: 6,4m

-Max širina: 14,3m

-Min izbačaj 5m

-Max izbačaj 6m

-Platno: liberty, trend, tempotest, screen

-Pogon: Električni ili ručni

 

SIRIO Bašta

Tenda konzolnog tipa sa nosećim čeličnim kvadratnim profilom 40x40mm. Namenjena je za pokrivanje većih površina. Nosači tende su univerzalni (zidno-plafonski). Ruke su sa lancima od INOX čelika. Čelična konstrukcija cevi je od 80x80.

TEHNIČKI DETALJI

Min širina: 3,6m

Max širina: 10,2m

Min izbačaj 3m

Max izbačaj 8m

Platno: liberty, trend, tempotest, screen

Pogon: Električni ili ručni

 

ATIKA

Tenda ATIKA je idealna za natkrivanje većih bašti i terasa. Mogu natkriti prostor površine i do 80 m2. Montažno-demontažnog su tipa tako da se po potrebi ili završetku sezone mogu lako demontirati i kasnije ponovo montirati. Konstrukcija tende je od nerđajućih aluminijumskih profila.

 

 

EOLI

Tenda EOLI obezbeđuje prijatnu zaštitu od sunca a istovremeno pruža protok vazduha i zadržava pogled ka spolja. Da bi se ovo postiglo tenda se otvara pod uglom. Tenda je konzolnog tipa sa 2 ruke i reduktorom. Standardna dužina ruke je 50cm. Ruke su zglobne i podesive u više položaja.

TEHNIČKI DETALJI

Min širina: 1,2m

Max širina: 4,5m

Min izbačaj: 1,4m

Max izbačaj: 2,8m

Platno: liberty, trend, tempotest, screen

Pogon: Ručni

 

SCREEN Tenda

Vertikalna tenda namjenjena za pokrivanje većih staklenih površina. Najčešće se radi sa mrežastim platnom koje djelimično propušta svjetlost, a blokira UV zrake.Pogon može biti ručni ili električni.