AL Venecijaneri

AL venecijaneri su idealno rješenje ukoliko želite da zaštitite vaš stambeni ili poslovni prostor od sunca i neželjenih pogleda, a da ujedno i dekorišete vaš prostor. Ugrađuju se sa unutrašnje strane prozora. Zastori se podižu i spuštaju sa bilo koje visine, zatvaraju i otvaraju pod bilo kojim uglom tako da možete regulisati željenu količinu svjetlosti u prostoriji.

TEHNIČKI DETALJI:
Širina lamele
-       16 mm
-       25 mm
-       50 mm

Tip mehanizma:
-       sa kočnicom i reduktorom
-       sa vratilom i palicom

 

Drveni venecijaneri

Drveni venecijaneri unose u vaš dom prirodnu ljepotu i toplinu drveta. Uz izbor dezena i širine venecijanera, prozor sa ovom vrstom zaštite od sunca postaje ukras vašeg doma.

PREDNOSTI:
-Prirodna lepota drvet
- Kontrola ulaska svetlosti
- Izdržljivost na mehanička oštećenja
- Dugotrajno
- Otporno na UV zračenje

TEHNIČKI DETALJI:
Širina lamele:
- 25mm
- 50mm

Boja lamele:
- Bela
- Natur
- Zlatni hrast
- Mahagoni

 

Trakaste zavjese

Trakaste zavjese su odličan izbor za zaštitu i dekorisanje vašeg poslovnog prostora. U ponudi su tri vrste: platnene (italijanske) od 89 mm i 127 mm, aluminijumske od 89 mm i plastične trakaste zavjese od 89 mm, sa širokim spektrom boja i dezena. Ugrađuju se jednostavno i brzo na sve vrste materijala. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Rolo zavjese

Rolo zavjesa opet je u našim domovima i poslovnim prostorima, ali sa mnogo kvalitetnijim estetskim i konstruktivnim rješenjima. Izrađuje se od visokokvalitetnog platna u velikom broju boja i dezena. Rukovanje sa novim sistemom lanćića je veoma jednostavno i praktično. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Rolo zavjese za krovne prozore

Rolo zavese su idealne za uređenje i zaštitu od sunca svih prostorija. Svojim raznovrsnim dizajnom i velikim izborom materijala savršeno se uklapaju u svaki enterijer. Rolo zavese za krovne prozore se izrađuju od specijalnih materijala koji obezbeđuju visok stepen zaštite od sunca i toplote.

 

 

Zebra zavjese

Zebra zavjese su savremenija verzija rolo zavjesa. Sistem duplog platna omogućava kontrolisanje količine svjetlosti koja prodire u prostoriju. Pokreću se pomoću sistema lančića koji reguliše položaj platna a ujedno i količinu svjetlosti.Rukovanje je veoma jednostavno. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

Rimske zavjese

Novi proizvod u našem asortimanu je i rimska zavjesa. Izrađuje se od lanenog platna u nekoliko boja i dezena.Odlično je rješenje ukoliko želite da dekorisete svoj životni prostor nečim sasvim novim. Rukovanje je veoma jednostavno i funkcionalno. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Panelne zavjese

Panelne zavjese se preporučuju  za pokrivanje većih površina. Standardna širina panela je 60cm i 65cm. Pogon je ručni (pomjera se svaki panel posebno). Dozvoljavaju upotrebu više materijala i na taj način doprinose dizajnu vašeg enterijera.