AL i PVC Roletne

Vanjske roletne su najbolje rješenje ukoliko želite da zaštite vaše prozore od spoljnih uticaja, kao što su vjetar, kiša, snijeg,sunce. Izradjuju se od aluminijuma i plastike, sa spoljašnjom ili unutrašnjom kutijom zavisno od želje kupca. Zastor aluminijumskih roletni je ispunjen poliuretanskom pjenom tako da su one odlično termoizolaciono sredstvo. Dodatne mogućnosti su ugradnja motora za elektro pogon i daljinske komande. Moguće je ugraditi i dodatno zaključavanje.Izradjuju se i montiraju po traženim dimenzijama.

Solomatik roletne

Solomatik roletna predstavlja savremeni oblik zaštite od sunca koji se ugrađuje sa vanjske strane prozora. Prednosti ovakvog sistema su: jednostavno rukovanje i izuzetna elegantnost proizvoda koje može da se uklopi u skoro sve eksterijere, a naročito u moderne gde dominiraju staklo i aluminijum. Pogodne su naročito za pokrivanje velikih površina. Svi djelovi su izrađeni od kvalitetnih materijala koji su otporni na atmosferske uticaje tako da im je dug vijek trajanja. Ono što je posebno kod ovog tipa roletne je to što se lamele mogu zaokretati u dijapazonu od 0-180 stepeni, tako da se mogu postaviti u položaj da štite od sunca, a da ne zatvaraju vidno polje.Sistem rukovanja Solomatik roletnom je kurblom ili na elektro pogon.

 

Rolo komarnici za prozore

Rolo komarnici za prozore su izrađeni od aluminijuma, mrežica je neutralno sive boje izradjena od nezapaljivog materijala,postojana je tako da se ne deformiše na suncu.Veoma su otporne na sve vremenske uslove i lake za održavanje. Vodilice i kutije komarnika mogu biti u bijeloj, sivoj i braon boji.Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Komarnici za vrata

Komarnik za vrata se izrađuje od kvalitetnih aluminijumskih profila, otvara se na šarke, može da se uklopi u dimenzije svih balkonskih vrata. Mrežica je neutralno sive boje izrađena od nezapaljivog materijala, postojana je tako da se ne deformiše na suncu. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Fiksni komarnici

Fiksni komarnik se izradjuje od laganih aluminijskih profila i mrežice od nezapaljivog materijala. Profil fiksnog komarnika moze biti u bijeloj, sivoj i braon boji.Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

AL Venecijaneri

AL venecijaneri su idealno rješenje ukoliko želite da zaštitite vaš stambeni ili poslovni prostor od sunca i neželjenih pogleda, a da ujedno i dekorišete vaš prostor. Ugrađuju se sa unutrašnje strane prozora. Zastori se podižu i spuštaju sa bilo koje visine, zatvaraju i otvaraju pod bilo kojim uglom tako da možete regulisati željenu količinu svjetlosti u prostoriji.

TEHNIČKI DETALJI:
Širina lamele
-       16 mm
-       25 mm
-       50 mm

Tip mehanizma:
-       sa kočnicom i reduktorom
-       sa vratilom i palicom

 

Drveni venecijaneri

Drveni venecijaneri unose u vaš dom prirodnu ljepotu i toplinu drveta. Uz izbor dezena i širine venecijanera, prozor sa ovom vrstom zaštite od sunca postaje ukras vašeg doma.

PREDNOSTI:
-Prirodna lepota drvet
- Kontrola ulaska svetlosti
- Izdržljivost na mehanička oštećenja
- Dugotrajno
- Otporno na UV zračenje

TEHNIČKI DETALJI:
Širina lamele:
- 25mm
- 50mm

Boja lamele:
- Bela
- Natur
- Zlatni hrast
- Mahagoni

 

Trakaste zavjese

Trakaste zavjese su odličan izbor za zaštitu i dekorisanje vašeg poslovnog prostora. U ponudi su tri vrste: platnene (italijanske) od 89 mm i 127 mm, aluminijumske od 89 mm i plastične trakaste zavjese od 89 mm, sa širokim spektrom boja i dezena. Ugrađuju se jednostavno i brzo na sve vrste materijala. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Rolo zavjese

Rolo zavjesa opet je u našim domovima i poslovnim prostorima, ali sa mnogo kvalitetnijim estetskim i konstruktivnim rješenjima. Izrađuje se od visokokvalitetnog platna u velikom broju boja i dezena. Rukovanje sa novim sistemom lanćića je veoma jednostavno i praktično. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Rolo zavjese za krovne prozore

Rolo zavese su idealne za uređenje i zaštitu od sunca svih prostorija. Svojim raznovrsnim dizajnom i velikim izborom materijala savršeno se uklapaju u svaki enterijer. Rolo zavese za krovne prozore se izrađuju od specijalnih materijala koji obezbeđuju visok stepen zaštite od sunca i toplote.

 

 

Zebra zavjese

Zebra zavjese su savremenija verzija rolo zavjesa. Sistem duplog platna omogućava kontrolisanje količine svjetlosti koja prodire u prostoriju. Pokreću se pomoću sistema lančića koji reguliše položaj platna a ujedno i količinu svjetlosti.Rukovanje je veoma jednostavno. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

Panelne zavjese

Panelne zavjese se preporučuju  za pokrivanje većih površina. Standardna širina panela je 60cm i 65cm. Pogon je ručni (pomjera se svaki panel posebno). Dozvoljavaju upotrebu više materijala i na taj način doprinose dizajnu vašeg enterijera. 

 

 

Rimske zavjese

Novi proizvod u našem asortimanu je i rimska zavjesa. Izrađuje se od lanenog platna u nekoliko boja i dezena.Odlično je rješenje ukoliko želite da dekorisete svoj životni prostor nečim sasvim novim. Rukovanje je veoma jednostavno i funkcionalno. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

SIRIO

Tenda konzolnog tipa sa nosećim čeličnim kvadratnim profilom 40x40 mm. Namjenjena je za pokrivanje većih površina. Nosači tende su univerzalni (zidno-plafonski). Ruke su sa lancima od INOX čelika. Dizajnirana je tako da ima neverovatnu čvrstinu zadržavajući svoj elegantan izgled.

TEHNIČKI DETALJI
·         Min širina: 2,5m
·         Max širina: 10,2m
·         Min izbačaj 1,5m
·         Max izbačaj 4m
·         Platno: liberty, trend, tempotest, screen
·         Pogon: Električni ili ručni