AL i PVC Roletne

Vanjske roletne su najbolje rješenje ukoliko želite da zaštite vaše prozore od spoljnih uticaja, kao što su vjetar, kiša, snijeg,sunce. Izradjuju se od aluminijuma i plastike, sa spoljašnjom ili unutrašnjom kutijom zavisno od želje kupca. Zastor aluminijumskih roletni je ispunjen poliuretanskom pjenom tako da su one odlično termoizolaciono sredstvo. Dodatne mogućnosti su ugradnja motora za elektro pogon i daljinske komande. Moguće je ugraditi i dodatno zaključavanje.Izradjuju se i montiraju po traženim dimenzijama.

Solomatik roletne

Solomatik roletna predstavlja savremeni oblik zaštite od sunca koji se ugrađuje sa vanjske strane prozora. Prednosti ovakvog sistema su: jednostavno rukovanje i izuzetna elegantnost proizvoda koje može da se uklopi u skoro sve eksterijere, a naročito u moderne gde dominiraju staklo i aluminijum. Pogodne su naročito za pokrivanje velikih površina. Svi djelovi su izrađeni od kvalitetnih materijala koji su otporni na atmosferske uticaje tako da im je dug vijek trajanja. Ono što je posebno kod ovog tipa roletne je to što se lamele mogu zaokretati u dijapazonu od 0-180 stepeni, tako da se mogu postaviti u položaj da štite od sunca, a da ne zatvaraju vidno polje.Sistem rukovanja Solomatik roletnom je kurblom ili na elektro pogon.

 

Rolo komarnici za prozore

Rolo komarnici za prozore su izrađeni od aluminijuma, mrežica je neutralno sive boje izradjena od nezapaljivog materijala,postojana je tako da se ne deformiše na suncu.Veoma su otporne na sve vremenske uslove i lake za održavanje. Vodilice i kutije komarnika mogu biti u bijeloj, sivoj i braon boji.Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Komarnici za vrata

Komarnik za vrata se izrađuje od kvalitetnih aluminijumskih profila, otvara se na šarke, može da se uklopi u dimenzije svih balkonskih vrata. Mrežica je neutralno sive boje izrađena od nezapaljivog materijala, postojana je tako da se ne deformiše na suncu. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Fiksni komarnici

Fiksni komarnik se izradjuje od laganih aluminijskih profila i mrežice od nezapaljivog materijala. Profil fiksnog komarnika moze biti u bijeloj, sivoj i braon boji.Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.