SIRIO

Tenda konzolnog tipa sa nosećim čeličnim kvadratnim profilom 40x40 mm. Namjenjena je za pokrivanje većih površina. Nosači tende su univerzalni (zidno-plafonski). Ruke su sa lancima od INOX čelika. dizajnirana jetako da ima neverovatnu čvrstinu zadržavajući svoj elegantan izgled.

TEHNIČKI DETALJI

·Min širina: 2,5m

·Max širina: 10,2m

·Min izbačaj 1,5m

·Max izbačaj 4m

·Platno: liberty, trend, tempotest, screen

·Pogon: Električni ili ručni

 

 

 

 

SIRIO Gigant

Sirio Gigant namjenjenaje za pokrivanje velikih povrsina,ima maksimalni izbačaj do 6m i pokriva površinu do 85m2. Tenda konzolnog tipa sa gigantskim rukama i dvostrukim nosećim čeličnim kvadratnim profilima 40x40mm. Nosači su zidni.

TEHNIČKI DETALJI:

-Min širina: 6,4m

-Max širina: 14,3m

-Min izbačaj 5m

-Max izbačaj 6m

-Platno: liberty, trend, tempotest, screen

-Pogon: Električni ili ručni

 

 

 

SIRIO Bašta

Tenda konzolnog tipa sa nosećim čeličnim kvadratnim profilom 40x40mm. Slobodno stojeća dvostruka tenda sa zglobnim rukama predstavlja optimalnu zaštitu od sunca za bašte ugostiteljskih objekata. Nosači tende su univerzalni (zidno-plafonski). Ruke su sa lancima od INOX čelika. Čelična konstrukcija cevi je od 80x80.

TEHNIČKI DETALJI

Min širina: 3,6m

Max širina: 10,2m

Min izbačaj 3m

Max izbačaj 8m

Platno: liberty, trend, tempotest, screen

Pogon: Električni ili ručni

 

 

 

ATIKA

Tenda ATIKA je idealna za natkrivanje većih bašti i terasa. Mogu natkriti prostor površine i do 80 m2. Montažno-demontažnog su tipa tako da se po potrebi ili završetku sezone mogu lako demontirati i kasnije ponovo montirati. Konstrukcija tende je od nerđajućih aluminijumskih profila.

 

 

 

EOLI

Tenda EOLI obezbeđuje prijatnu zaštitu od sunca a istovremeno pruža protok vazduha i zadržava pogled ka spolja. Da bi se ovo postiglo tenda se otvara pod uglom. Tenda je konzolnog tipa sa 2 ruke i reduktorom. Standardna dužina ruke je 50cm. Ruke su zglobne i podesive u više položaja.

TEHNIČKI DETALJI

Min širina: 1,2m

Max širina: 4,5m

Min izbačaj: 1,4m

Max izbačaj: 2,8m

Platno: liberty, trend, tempotest, screen

Pogon: Ručni

 

 

 

 

SCREEN Tenda

Vertikalna tenda namjenjena za pokrivanje većih staklenih površina. Najčešće se radi sa mrežastim platnom koje djelimično propušta svjetlost, a blokira UV zrake.Pogon može biti ručni ili električni.