Trakaste zavjese

 

Trakaste zavjese su odličan izbor za zaštitu i dekorisanje vašeg poslovnog prostora. U ponudi su tri vrste: platnene (italijanske) od 89 mm i 127 mm, aluminijumske od 89 mm i plastične trakaste zavjese od 89 mm, sa širokim spektrom boja i dezena. Ugrađuju se jednostavno i brzo na sve vrste materijala. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Rolo zavjese

Rolo zavjesa opet je u našim domovima i poslovnim prostorima, ali sa mnogo kvalitetnijim estetskim i konstruktivnim rješenjima. Izrađuje se od visokokvalitetnog platna u velikom broju boja i dezena. Rukovanje sa novim sistemom lanćića je veoma jednostavno i praktično. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Rolo zavjese za krovne prozore

Rolo zavese su idealne za uređenje i zaštitu od sunca svih prostorija. Svojim raznovrsnim dizajnom i velikim izborom materijala savršeno se uklapaju u svaki enterijer. Rolo zavese za krovne prozore se izrađuju od specijalnih materijala koji obezbeđuju visok stepen zaštite od sunca i toplote.

 

Zebra zavjese

Zebra zavjese su savremenija verzija rolo zavjesa. Sistem duplog platna omogućava kontrolisanje količine svjetlosti koja prodire u prostoriju. Pokreću se pomoću sistema lančića koji reguliše položaj platna a ujedno i količinu svjetlosti.Rukovanje je veoma jednostavno. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Rimske zavjese

Novi proizvod u našem asortimanu je i rimska zavjesa. Izrađuje se od lanenog platna u nekoliko boja i dezena.Odlično je rješenje ukoliko želite da dekorisete svoj životni prostor nečim sasvim novim. Rukovanje je veoma jednostavno i funkcionalno. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama.

 

 

 

Panelne zavjese

Panelne zavjese se preporučuju  za pokrivanje većih površina. Standardna širina panela je 60cm i 65cm. Pogon je ručni (pomjera se svaki panel posebno). Dozvoljavaju upotrebu više materijala i na taj način doprinose dizajnu vašeg enterijera.